19 Ocak 2014 Pazar

Bets10 türk pokeri

Bets10 oyuncularının zevkle ve merakla takip ettikleri casino oyunlarından olan Türk Pokeri ile her gün düzenlemiş olduğumuz ödüllü turnuvalara katılım yapabilir; her hafta 1250 TL garanti ödüllü poker turnuvasında yerinizi alabilmek için günlük oyunlara dahil olarak kazanç ve puanlar kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yenilenen ve geliştirilen ara yüzü ile gerçek kişilerle online poker oynayabileceğiniz bets10 da promosyonlarımıza göz atabilir ve yatıracağınız bakiyenize göre birbirinden cazip promosyon tekliflerimizi değerlendirebilirsiniz. Anlık değişen online oyuncu sayısını sitemizden takip edebilir ve yüzlerce kişinin her an poker oynadığı sitemizde siz de yerinizi alabilirsiniz.

İlk defa sitemizi ziyaret edecek olan müşterilerimizin ilgili linkten ücretsiz kayıt formunu doldurduktan sonra çeşitli bakiye yükleme yöntemlerinden herhangi biri ile bakiyelerini yükleyerek bu heyecan ve kazanç dolu kapıyı aralayabilirler.

Texas Poker inin aksine sadece kendi elinizdeki kartlarla oynadığınız Türk Poker’inde tamamen kendi bilgi birikim ve yetenekleriniz ile kazanacaksınız. Yine elinizdeki kartlardan dilediğiniz adedini kart değişim safhasında canlı kurpiyerlerimiz aracılığı ile değiştirebilir ve en yüksek kart serisine ulaşmaya çalışırsınız. Ve elbette ki dişli rakiplerinize fark atarak haftalık yayınlanan yüksek ödüllü turnuvalarda kazancınızı katlayabilirsiniz.
Siz de hem yeteneğinize hem de şansınıza güveniyor ve ben bu işi biliyorum diyorsanız sizi bets10’un her gün yüzlerce anlık kullanıcısına canlı olarak hizmet veren;  yenilenmiş, modern ve sıcak görünüme sahip ara yüzü ile Türk Pokeri masalarına davet ediyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder